Verdubbelings strategie

Verdubbelings strategieEen strategie die veel gebruikt wordt bij het spelen van blackjack dat is de verdubbeling strategie. Dit is een strategie die ook voor iedereen te leren is en die ook bij uitstek geschikt is voor de beginnende spelers. Als je al een tijdje blackjack speelt en je bent op zoek naar een manier om hogere winsten te behalen dan is het goed om eens een strategie te gebruiken. Je zal merken dat als je een tijdje met een vaste strategie speelt dat je dan al snel hogere winsten zal behalen. Een strategie die garandeert je geen hogere winst maar die vergroot wel de kans dat je een leuke winst zal behalen. Het is dus in ieder geval het proberen waard.

Er zijn vele verschillende strategieën die je kunt gebruiken. Er is ook niet echt een strategie die het beste is. Het is in ieder geval belangrijk dat wanneer je een strategie kiest dat je dan voor een strategie gaat die goed bij je past. Het kan even duren voor je een strategie onder de knie hebt maar als dit het geval is dan zal je merken dat je een stuk makkelijk er relaxter speelt. Is een strategie niets voor je dan weet je dat er nog voldoende andere strategieën die wel bij je passen en die kun je kunt gebruiken voor het vergroten van de winst.

Oefen hier gratis

Hoe werkt het verdubbelen?

InzettenWe gaven al aan dat de verdubbelings strategie een strategie is die makkelijk te leren is. Het komt er op neer dat als je verliest dat je dan de inzet verdubbelt. Het is dan verstandig om met een lage inzet te starten. Dit kan dan een euro per zijn. Win je dan leg je de winst opzij en dan zet je weer een euro in. Verlies je het spel dan verdubbel je de inzet en dan zet je het volgende spel twee euro in. Heb je weer verloren dan zal je het volgende spel vier euro inzetten. Zo ga je net zolang door tot je een spel wint. Wanneer dit het geval is dan zal je alle verliezen ineens goed gemaakt hebben en dan ook nog een kleine winst hebben behaald. Je merkt wel dat dit een zeer simpele en effectieve manier van spelen is. Ook zal je begrijpen dat het belangrijk is om met een lage inzet te starten. Zal je direct tien euro per spel inzetten en je verliest een paar keer dan kan het zomaar zijn dat je dan met inzetten van tachtig euro moet spelen om de strategie te laten werken.

Waar moet je rekening mee houden

Ga je de strategie gebruiken dan moet je er rekening mee houden dat de inzet hoog op kan lopen. Kijk dan ook goed naar de minimale en de maximale inzet van de tafel waar je speelt. Wanneer deze een maximale inzet van twintig euro heeft dan kan het zijn dat de strategie na een aantal spellen niet meer werkt omdat je niet hoger dan twintig euro kunt inzetten. Het kan ook verstandig zijn om voor jezelf een maximale inzet in gedachten te houden.

De strategie eerst proberen

OefenenWe kunnen ons voorstellen dat je deze strategie eerst wilt proberen om zo te weten te komen of deze echt bij je past. Dit kun je doen door eerst gratis te spelen in het online casino. Hier speel je dan met virtueel geld en zo hoef je geen echt geld te gebruiken om te spelen. Het is dan wel zo dat er ook geen echte winsten behaald kunnen worden. Toch is dit wel een prima manier om deze strategie te proberen en als het voor je werkt dan kun je ook op ieder moment besluiten om voor echt geld te gaan spelen.

Bonussen

Bekijk eerst nog even onze tips voor het spelen met een bonus voordat je echt gaat spelen!

18plus
© 2016 HoeSpeelJeBlackjack.nl